Bedriferbrakker og bygg

Det er viktig med regelmessig renhold for å bedre ivareta gulv og inventar, samtidig skape ett stabilt inneklima.Vi tilpasser renholdsfrekvens etter kundens behov og sørger for ettersyn og kontroll av lokalene.

Privathytter og hus

Vi tar renholdsjobber på hytter og i private hjem. Har du problemer med å finne tid til å vaske selv, kan du overlate jobben til en proffesjonell renholder. Er ønske kun ett besøk eller gjøre en avtale om regelmessig renhold - vi tilyr begge deler.

Flyttevaskhele hus og hytter

Trenger du hjelp til rengjøring når du skal flytte ut eller flytte inn? Det er mye som skal gjøres når man er på flyttefot. Overlater du flyttevasken til proffesjonelle, vil du kunne fokusere på alle de andre tingene som må gjøres!

Siste nytt


Ny logo

Endelig kan vi vise frem vår nye logo! Ren Trivsel AS har endret eierstruktur og med det skapes det rom for ny strategi. Logoendringen inngår som en del av fornyelsen av oss, og markerer en ny epoke i Ren Trivsel. Dette er et ledd i tydeliggjøre vår posisjon i markedet som en av Vestfolds eldste, og mest innarbeidete renholdsfirmaer.


Ny matteleverandør

Ren Trivsel AS har nå inngått en samarbeidsavtale med G&R Matteservice som vår nye leverandør av gulvmatter. Dette er et meget godt innarbeidet Skiens firma, med gode produkter, til en fornuftig pris. Dette kommer våre kunder tilgode, ved at vi blant annet senker våre priser på matter!

Om oss

  • Ren Trivsel er en totalleverandør av renholdstjenester til små og store bedrifter i Vestfold. Vårt team består av dyktige ansatte med lang erfaring, og solid kompetanse innen vårt fagområde.

    Vi jobber kontinuerlig med å i vareta våre kunder. Ren Trivsel vurderer hele tiden tjenester og metoder få å kunne tilby markedets beste renholdstjenester.

    Vårt hovedkontor er ligger i Larvik, slik at det er enkelt og raskt å få respons ved eventuelle endrede behov underveis i vårt forhold.

Ta kontakt, så kommer vi på en gratis og uforpliktende befaring.

Christoffer Reiersrud
Daglig leder
Telefon:
93 40 39 42

christoffer@ren-trivsel.no


Anders Hovland
Kundeansvarlig
Telefon:
48 44 70 07

anders@ren-trivsel.no